PROSJEKTET

Hva er PTF?

Prosjekt til fordypning på Vg1 skal gi elevene mulighet til å prøve ut enkelte eller flere sider av aktuelle lærefag innen relevante utdanningsprogrammer, få erfaring med innhold, oppgaver og arbeidsmåter som karakteriserer de ulike yrkene innen utdanningsprogrammene, fordype seg i kompetansemål fra læreplanene på Vg3-nivå og ta relevante fellesfag fra Vg3, fellesfag i fremmedspråk og programfag fra studieforberedende utdanningsprogram.
Hvis dere nå har skjønt litt mer av hva PTF er og hvorfor vi gjør det kan vi jo nå forklare nettopp hva prosjektet vårt er i PTF...
Hoved prosjektet vårt er å produsere fire bilder hver som skal representere hver årstid. Dette har frist i mai.
Fordi blenderlukkeriso gutta syns dette ble litt for lite å gjøre og fordi vi ville gjøre noe mer med bildene vi tar valgte vi å lage denne fotobloggen.

Her på prosjekt siden kommer vi også til å legge ut de bildene Mats og Even velger som sine årstidsbilder altså kommer det til å være 8 bilder publisert her til sammen. Alle de andre bildene kommer til å bli publisert på bloggsiden. 
Det som gjør at dere må følge med på bloggen er at DERE lesere er med på å bestemme hvilke bilder vi velger til det prosjektet vi leverer på skolen. Med dette sier vi da at i løpet av hver årstid kommer dere til å kunne stemme på bildet eller bildene dere mener vi skal redigere og levere inn!