18. november 2010

Goodbye to you, my trusted friend.

Det var virkelig ikke det her jeg hadde sett for meg at titlene på mitt første blogginnlegg her skulle være, men slik ble det nå. 

50mm f/1.4  1/50

Farvel til deg, min gode venn. 18-55mm min er nå øderlagt, hva som skjedde vet ikke jeg, men fungere vil den i alle fall ikke.
Siden den har gått i stykker trenger jeg en ny, har en 50mm og en 70-300 men brukte stort sett bare denne, trenger en god erstatnig til rundt 2000 kroner. Noen av dere som har et bra tips til meg? 

Woops, har jo helt glemt å introdusere meg selv, jeg er Even. Mats kompanjong her på bloggen. Er det bare meg eller blir dette et tørt innlegg?

Jo, kvelden idag har gått med på å trikke 70 tusen kopper te og lage en naturfagfremføring som jeg skulle gjordt for.. hmm. 3 uker siden? Naturfag har aldri vært en sterk side.

Åh, nå begynner torsdag kveld fra Nydalen. 2 sekunder, skal bare flytte meg ut i stua!

Det var bedre, sofa, teppe, klementiner og Truls Svendsen. Artig kar han der, har en forkjærlighet for småfeite morsommenn som spiller på fettet.

Apropos småfeit, husker på barneskolen, i gymtimene ropte alltid læreren "Førstemann til tjukkasen". Av en eller annen grunn løp alle alltid først til meg. Ok, det var tull. Men en god latter forlenger livet, er det ikke det man sier?

Kan jo forresten ta med det bildet jeg tror skal være høstbildet mitt, er ikke helt sikker.

44mm f/5.6  1/200

Men nå, TKFN!

Even

Hva synes dere om artige tjukkaser?

4 kommentarer:

  1. haha even hvorfor har ikke du blogget tidligere? Lenge leve ØDEGÅRD! <3 btw. elsker artige tjukkaser

    SvarSlett
  2. Kjempe fine bilder!

    SvarSlett
  3. It's O'diddy! Feit blogg! (Y)

    SvarSlett