6. desember 2010

Heia, Heia!!!

"Copyfree image"
Bihulebetennelse blir vi fort lei av!¨
Ja, siden Even er på skolen og jeg endelig klarer å sitte forran en skjerm lenge nok til å faktisk gjøre noe produktivt tenkte jeg at jeg skulle blogge litt for dere. Det blir dessverre et innlegg uten bilder da kamera mitt fremdeles ikke funker :( takk til alle som har kommet med tips i hvert fall, selv om ingen av de hjalp er det godt å vite at det faktisk er noen der ute som bryr seg :D

Hva skal man si? Fredagen og helgen har blitt brukt til å slappe av, ligge i en sofa eller en seng, sitte forran en dataskjerm har jeg ikke klart i det hele tatt fordi det har resultert i kraftig sviing i øyne som resulterte i helt utrolig tåre produksjon, skulle nesten trodd jeg var 14 år, jente og akkurat hadde sett Titanic for første gang... Skulle gjerne tatt et bilde for dere men siden jeg ikke kan det fant jeg et online som viser sånn ca hvordan en med bihulebetennelse ser ut:

"Copyfree image"


Dette bihule fænskapet kunne jeg klart meg uten, gi meg lungebetennelse any day of the week bare jeg slipper det å ikke kunne bøye meg, sitte på datan (som er en nødvendighet for meg) og Titanic.
Heldigvis kan jeg dra på skolen i morgen, det blir digg!!!

Her er dagens julesang
"12 days of christmas" av Rucka Rucka Ali

Når du er syk, gleder du deg til å gå på skolen?
Har dere hatt bihulebetennelse? Hvordan var det?

5 kommentarer:

 1. Men Mats, har ikke du Sony Ericsson Aino? Er da en fremragende kameramobil. Hvorfor ikke slenge inn et bilde med den? :D
  Skolen er morsomt. For der er det kjlækkt. Og koselig. Veldig mange koselige. 1MKA FTW <3
  Jeg tror ikke noen savner deg, men god bedring fordet! :)

  SvarSlett
 2. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

  SvarSlett
 3. Sv; tusen takk :D
  Forresten, bra blogg!

  SvarSlett
 4. sv:takk for det du ;D
  kjempe fin blogg;D

  SvarSlett
 5. Maaaats! jeg vet hva du må gjøre! jeg var hos refleksolog (er ikke helt sikker på hvordan det skrives) når jeg hadde bihulebetennelse. Etter jævlige smerter og jævlig med penger og ca 40 min var jeg ferdig - og da får du det ikke igjen med det første heller..

  SvarSlett